Home | Contact
     

Chlorofyl in Chlorella

 
 
Chlorella inleiding
Algensoorten
Chlorella
Het Dyno-mill procédé
Compleet gezondheidspakket
Vitamine D
Vitamine A en Bètacaroteen
Vitamine B-complex
Vitamine C
Vitamine E
Vitamine K
Is Chlorella een multi?
IJzer
Calcium
Zink
Overige mineralen
Compleet programma aminozuren
Vetzuren & Enzymen
Gunstige werking van Chlorofyl
De aminozuren in Chlorella
De Chlorella Groei Factor
Celwanden ontslakken je darmen
Zware metalen
Tekorten van bouwstoffen
Het immuunsysteem
Afslanken en lijnen
Vermoeidheid
Rijk aan vitale voedingsstoffen
Aderverkalking
Maag & darmflora
Ouderdomsklachten
Frisse Mond
Ontgif je lichaam
Chlorella Forum
ADVERTENTIE
 
 
Chlorella bevat percentsgewijs het hoogste gehalte aan bladgroen van alle planten op aarde. Deze stof, genaamd "Chlorofyl" stelt planten in staat om zelf uit zonlicht voedingsstoffen te produceren. Ook voor je lichaam is dit een zeer nuttige voedingsstof. Alle feiten op een rijtje...
     
Versterkt je maag en darmen
Chlorofyl stimuleert de vermenigvuldiging van de cellen van de slijmvliezen van je maag en darmen. Daardoor worden de wanden van deze belangrijke spijsverteringsorganen binnen een paar maanden versterkt, zodat ze beter gaan functioneren. Chlorella kan dus effectief worden ingezet bij maag- en darmklachten.
  Maag en darm
     
Ontgeurt je lichaam
Chlorofyl deodoriseert je systeem. Met andere woorden: het verhelpt een nare mondgeur en andere vervelende lichaamsgeurtjes. Deze worden meestal veroorzaakt door een overmatige groei van kwaadaardige bacteriën in het maagdarm kanaal. Dankzij de krachtige antibacteriële werking is Chlorofyl in staat om deze geuren te elimineren.
  Lichaamsgeur
     
Bouwt je bloed op
Chlorofyl verbetert de samenstelling van je bloed. De structuur van bladgroen komt nagenoeg overeen met Hemoglobine.

Deze rode kleurstof, het hoofdbestanddeel van je rode bloedlichaampjes, neemt zuurstof in je longen op en vervoert deze naar alle cellen van je lichaam. Chlorofyl wordt dan ook wel eens ‘Het Groene Bloed’ genoemd.

Er is echter één verschil.
In Chlorofyl zit Magnesium en in Hemoglobine zit IJzer. Na de inname van Chlorofyl herstelt je lichaam deze situatie. De Magnesium wordt vervangen door IJzer, waardoor Chlorofyl wordt omgevormd tot Hemoglobine. Zo kan er meer zuurstof door je bloed worden opgenomen. Dit geeft meer energie, een fitter gevoel en vergroot je uithoudingsvermogen.

Bovendien helpt dit om bloedarmoede, wat onder andere veroorzaakt wordt door een tekort aan Hemoglobine in je bloed, te bestrijden.
  Vitaliteit
     
Zuivert je bloed en organen
Chlorofyl heeft een zuiverende werking op je bloed en een ontgiftende werking op je spieren, weefsels en organen, met name je lever. Deze groene kleurstof bindt schadelijke stoffen en voert deze uit je lichaam af.
  Lever en Spieren
     
Herstelt je weefsels
Wetenschappelijke proeven met Chlorofyl hebben aangetoond, dat een concentratie van 0,06 tot 0,5% in menselijk weefsel de productie van Fibroblasten krachtig stimuleert. Dit zijn cellen die je lichaam gebruikt om wonden te genezen.
  Fibroblasten
     
Verbetert je doorbloeding
Chlorofyl versterkt de hartfunctie, maakt de haarvaatjes (dit zijn de kleinste bloedvaatjes) wijder en verlaagt bij langdurig gebruik van hoge doseringen het cholesterolgehalte in je bloed.
Dit verkleint je kans op allerlei hart- en vaat- aandoeningen, zoals aderverkalking.
  Vaatsysteem
 
    Naar hoofdstuk: Vetzuren en enzymen   Naar hoofdstuk: Aminozuren
Pagina - 19 van 33